Elegant vistelse på Rivieran

Tiara Miramar Hotel Beach And Spa, Theoule sur Mer, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Sea View-rum

Superior Garden View-rum

Antibes

Grasse

Cannes

Lyxigt och elegant på ett hotell vid havet på Rivieran, inklusive frukost, spaentré och mer

Detta femstjärniga, eleganta boutiquehotell ligger vackert inbäddat bland de dramatiska röda Esterelbergen i en av de mest privata delarna av den Franska rivieran. Här kan du se fram emot en vistelse med avkoppling och lyx i en vacker miljö med havet alldeles utanför.

Är du ute efter traditionell fransk elegans med inslag av spännande orientalisk stil har du kommit helt rätt. De nyligen renoverade rummen har inretts för att passa in i omgivningarna och har lyxiga designdetaljer samt en rad moderna bekvämligheter.

Den anrika fiskebyn Theoule sur Mer är känd för att vara lugnare än flera andra orter längs Rivieran. En perfekt plats för den som vill ha en avkopplande vistelse med sol och bad på de fina sandstränderna men samtidigt närhet till vattensporter och golf, samt perfekta möjligheter att vandra i bergen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor