Elegant boutiquehotell i Palma Nova

Elba Sunset Mallorca, Palma Nova, Mallorca, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Palma de Mallorca

Double Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Double Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Double Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Double Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Palma Nova

Palma de Mallorca

Magaluf

Palma de Mallorca

Hotell vid stranden med spa, havsutsikt och pool på takterrassen, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på mellan 1 och 4 EUR (beroende på säsong och hotelltyp) per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Miljöskatten halveras efter vistelsens nionde natt.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusivt boutiquehotell med centralt läge i Palma Nova, havsutsikt, thalassospa och takterrass med pool, inklusive halvpension och spaentré

  • Lyxig avkoppling vid poolen på takterrassen: Hotellets infinitypool tycks nästan flyta på toppen av takterrassen. Här kan du koppla av i en av de eleganta solstolarna eller i bubbelpoolen, medan du smuttar på en välblandad drink från poolbaren och beundrar den härliga panoramautsikten över Palmabukten.

  • En spaupplevelse som tar dig längre: I hotellets spa erbjuds thalassobehandlingar som inspireras av Mallorcas natur och härliga klimat, samt utförs med naturliga produkter. Du kan även koppla av i vattenkretsen där man tar vara på vattnets helande och stärkande egenskaper, som har varit kända i tusentals år.

  • Stora möjligheter för golfare: På Mallorca finns det sammanlagt över 20 olika golfbanor, varav flera inom bekvämt räckhåll från Palma Nova. Hotellet kan hjälpa till med arrangemang för att underlätta ditt spelande, som till exempel transfer och bokning av green fee, men även större event som tävlingar eller catering.

Faciliteter

- Barer
- Golfarrangemang
- Parkering, mot en avgift
- Pool på takterrassen
- Restauranger
- Spa med thalassobehandlingar

Hitta hit

Hotellet är beläget vid havet strax utanför Palma Novas stadskärna. Härifrån är det en kvarts bilfärd till hamnen i Puerto Portals. Palma och Palmas flygplats når du på en halvtimme med bil, eller drygt en timmes resa med allmänna färdmedel.
Carrer Torrenova 25-27, 07181 Calvià, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor