Dykparadis i Sharm el Sheikh

Hyatt Regency Sharm el Sheikh Resort, Sharm el Sheikh, Egypten

Double Sea View-rum

Femstjärnig lyxresort vid Röda havet med pool, privat strand, spa, restauranger och barer, inklusive frukost, halvpension eller all-inclusive

Finn ditt drömboende i Gardens Bay, Sharm el Sheikh, med pool, strand, spa och restauranger. Hyatt Regency Sharm el Sheikh har ett ypperligt läge precis vid Röda havet, med närhet till snorkling och dykning i världsklass. I området finns restauranger och barer för alla smaker, såsom Souk Courtyard och Stars Bar.

Njut av den underbara havsutsikten från ditt rum, smaka på mat från hela världen på hotellets restauranger, ät under bar stjärnhimmel på The Beach House eller unna dig en skön stund på hotellets spa. Här finns en rad aktiviteter som passar alla, oavsett bakgrund och intressen. Om du längtar efter lite välförtjänt avkoppling kan ett bad i det gyllene solskenet på den privata stranden kännas lockande.

Gör detta till en vistelse fylld av spännande och unika upplevelser. Listan kan göras lång. Vad sägs om en snorkling och dykning bland korallrev och färgglada fiskar eller en tur till kasinot, besök på racerbanan eller en oförglömlig ökensafari?

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor