Ett lummigt område i Mayfair

Dukes Hotel, London

Hotell i Londons Mayfair-område där engelsk tradition möter boutiquelyx, inklusive frukost

DUKES Hotel ligger undangömt i en innergård i den exklusiva stadsdelen St James i Londons West End. Hotellet erbjuder oklanderlig, femstjärnig lyx för resenärer som är ute efter det där lilla extra.  På detta sedan länge etablerade boende – tidigare utsett till Englands ledande boutiquehotell – möts traditionell engelsk stil och skön boutiquekänsla. Här finns så klart inte bara utomordentliga rum utan också ett 24-timmars gym, en konjak- och cigarrträdgård och ett ångbad med italiensk marmor. Förbered dig på några dagar med en seriöst dekadent livsstil.

Enligt New York Times är DUKES bar 'hotellbaren som många påstår blandar ihop en av världens bästa Martinis'. En som höll med om detta var Ian Fleming, skaparen av James Bond, som var stammis på DUKES. Det kända uttrycket ”shaken not stirred” användes för första gången här. Spendera fredagseftermiddagen med en tidning eller bok i hotellets aristokratiska salong eller varför inte i eleganta Pierre-Jouët Lounge?

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor