Tyskt spahotell vid Östersjön

Iberotel Boltenhagen Dorfhotel Boltenhagen, Boltenhagen, Tyskland

Lägenhetstyp 2

Lägenhetstyp 2

Lägenhetstyp 2

Lübeck

Wismar

Lübeck

Lägenheter med plats för hela familjen vid den tyska Östersjökusten, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,10 EUR per person och dag tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lägenhetshotell med spa, restauranger och havsutsikt i klassisk nordtysk badort, inklusive frukost

  • Semesterboende med alla bekvämligheter: Lägenheterna på Dorfhotel Boltenhagen är rymliga, bekväma och smakfullt inredda med ett hemtrevligt vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Från den privata balkongen kan du njuta av en vacker utsikt över Östersjön. Hotellet är omringat av vacker natur med mängder av vandringsleder och joggingspår att utforska.

  • Vällagad mat från morgon till kväll: Hotellet har två olika restauranger och två barer, där det erbjuds drinkar och snacks. Menyerna består av lokala och hälsosamma specialiteter, som tillagas på råvaror av högsta kvalitet. När vädret tillåter finns det även sittplatser ute på terrassen. På morgnarna dukas det upp en rejäl frukostbuffé med något för alla smaker. 

  • Avkoppling och aktiviteter: I Iberotel Boltenhagen Dorfhotels wellnessavdelning har du bland annat tillgång till flera olika pooler, två bastur, vilorum, ett välutrustat gym samt faciliteter för sporter som fotboll, tennis och vattensporter. Dessutom kan du boka in dig för ett stort utbud av behandlingar, massage och träningsklasser – till exempel aqua fitness, yoga och simning.

Faciliteter

- Två restauranger
- Terrass
- Spaavdelning
- Utomhuspool (säsongsöppen)
- Inomhuspool och barnpool
- Gym

Hitta hit

Från färjeterminalen i Travemünde tar det lite drygt en timme att köra till hotellet. Närmaste tågstation är Grevensmühlen, som ligger 16 kilometer från hotellet. Hamburgs flygplats nås på cirka två timmar. 
Mecklenburger Allee 1 23946 Ostseebad Boltenhagen, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor