Prisbelönt restaurang och spalyx

The Donnington Valley Hotel and Spa, Newbury, England

Upp till -56% Idag På utvalda erbjudanden.

Executive-rum

En avslappnande upplevelse på landsbygden i hjärtat av England, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -56% på hotellets priser ?
Boende i ett Executive-rum, inklusive engelsk frukost och en värdecheck för middag på 28 GBP per person och dag.

Erbjudandet gäller för vistelser mellan juli och september 2018 och gäller endast för två vuxna gäster. Minst två nätters vistelse krävs på vissa datum.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Incheckning startar 15.00 och utcheckning sker senast 12.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 28 juni 2018.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev charmiga Newbury, bara en timme från London, med vacker golfbana och populärt spa, inklusive frukost och värdecheck för middag

Rum

På The Donnington Valley Hotel bor du med utsikt över en vacker golfbana och grönskande natur. Här finns också en lyxig hälsoklubb och ett spa, för dig som vill lyxa till det lite extra och boka en massage eller en skönhetsbehandling. Väl tillbaka på hotellrummet kan du slappna av i de stora mjuka sängarna tillsammans med någon du tycker om.

Faciliteter:


- Luftkonditionering
- Platt-TV
- Kaffe och tefaciliteter
- Värdeskåp
- Hårtork
- Sängkläder i egyptisk bomull

Mat

Hotellets prisbelönta restaurang Wine Press är känd för sin vinlista med över 300 viner att kombinera med en säsongsbetonad meny, full av smarriga rätter med internationella influenser på smakpaletten.

Läge

Donnington Valley Golf Club ligger precis intill hotellet och stoltserar med en utmanande 18-hålsbana. Här finns också ett utmärkt klubbhus för dig som vill sippa på en god drink innan tee-time eller mätta magen efter en lång dag på banan. Newburys centrum hittar du bara tre kilometer bort och där hittar du pittoreska gränder, spännande shopping och många restauranger och barer att välja mellan för dig som är hungrig eller törstig. Vad det gäller flygplats så finns London Heathrow ungefär en timmes bilresa bort.
Old Donnington Road, Newbury, Berkshire RG14 3AG

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor