DO & CO Hotel

Wien, Österrike

Stefansdomen

Onyx Bar

Exteriör

Bar

Badrum

Reception

Bar

Exteriör

Lyxigt designhotell i centrala Wien med utsikt över den kända Stefansdomen, inklusive frukost, välkomstdrink och tillgång till hälsoklubb

Har du ännu inte besökt Wien, eller kanske har du varit här men vill se mer, då har vi det perfekta boendealternativet för dig. DO & CO Hotel (medlem av Design Hotels) är beläget i hjärtat av Österrikes vackra huvudstad, precis mittemot den världskända Stefansdomen. Bo nära till en massa sevärdheter och njut av hotellets fantastiska panoramautsikt.

DO & CO restaurant står sig starkt gentemot Wiens allra finaste restauranger. Här serveras allt från traditionell och modern österrikisk mat till delikat rosa sushi. Hotellets takterrass och riktigt coola Onyx Bar (på sjätte våningen) är de perfekta miljöerna för en cocktail efter solnedgången – ofta besökta av trendiga Wienbor och resande som är ute efter något extra.

Rummen på detta koncepthotell har riktigt cool inredning och kommer med platt-TV, Wi-Fi och superfräscha badrum med ETRO-produkter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor