Femstjärnig drömresort i Thailand

Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas, Khao Lak, Thailand

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Seaside Pool Paradise-svit

Seaside Pool Paradise-svit

Seaside Pool Paradise-svit

Seaside Juniorsvit med jacuzzi

Seaside Juniorsvit med jacuzzi

Seaside Juniorsvit med jacuzzi

Seaside Juniorsvit med jacuzzi

Beach Pool-villa

Beach Pool-villa

Beach Pool-villa

Beach Pool-villa

Seaside Grand Deluxerum

Seaside Grand Deluxerum

Ljuvlig strandresort i det thailändska paradiset Khao Lak, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -36% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på femstjärnig resort med spa precis vid stranden i Khao Lak, inklusive frukost och extra förmåner vid längre vistelser

  • Njut av de vackra omgivningarna: Devasom Khao Lak Resort erbjuder rum och villor som ligger utspridda i den tropiska trädgården vid kanten av Andamansjön. Läget kan inte beskrivas på något annat sätt än paradisiskt med vajande palmer, kritvita stränder och ljum havsbris. På resorten finns en unik Horizon Edge-pool där du kan tillbringa dagarna med att inte göra någonting alls.

  • Unna dig en skön behandling: På Devasom Wellness Spa kan du återställa balansen med en rogivande eller uppiggande behandling inspirerad av uråldriga thailändska traditioner. Du kan välja från en lång rad av olika ansikts- och kroppsbehandlingar, massage och skönhetsbehandlingar. I spaet hittar du även en ångbastu och en relaxavdelning där du kan smutta på en färskpressad juice efteråt.

  • Två läckra restauranger: Skäm bort dina smaklökar med autentiska thairätter och internationella delikatesser på Takola Restaurant. På Devasom Beach Grill & Bar serveras fräscha, grillade rätter och vedugnsbakade pizzor. Börja eller avsluta middagen med en läskande cocktail som du kan njuta av medan du vilar ögonen på den hisnande havsutsikten.

Faciliteter

- Två restauranger
- Spa
- Gym
- Horizon edge-pool
- Privat strand
- Vattensportcenter

Hitta hit

Hotellet har ett avundsvärt läge längs Khuk Kak Beach på Khao Laks västsida. Hotellet har transferservice till Khao Laks centrum på regelbundna tider. Till Phukets flygplats tar det 75 minuter med bil. 
80 Moo 3 Khuk Khak Beach Road, Tambon Khuekkhak, Amphoe Takua Pa, Chang Wat Phang-nga 82220, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor