Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens

Dubrovnik, Kroatien

Flyg ingår Flyg ingår

Lobby

Deluxe room - sea-view

Reception

Entrance

Femstjärnigt strandhotell med prisbelönt spa, inkl. frukost, spaentré, massage och hyrbil

Med sitt prisbelönta spa och lugna läge på stranden är femstjärniga Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens den perfekta kombon av lyx och avslappning. Hur låter det till exempel att börja varje morgon med att gå ut på balkongen och se ut över det Adriatiska havet och de vackra Elafitöarna?

Hotellets Spa by OCCO och toppmoderna sportcenter breder ut sig på hela 6000 kvadratmeter och är ett av de mest omfattande på den dalmatiska kusten. Välj och vraka bland de olika pool- och bastuvarianterna och hitta dina egna favoriter bland alla spabehandlingar.

Du befinner dig bara en kort bilfärd från Dubrovniks centrum och Gamla Stan som verkligen är värt att se. Den fascinerade arkitekturen har till och med gett stadsdelen en plats på UNESCOs världsarvslista. När du känner dig mättad på sightseeing finns det många spännande vattensporter att prova på vid stranden, bland annat kajakpaddling, dykning och vattenskidor.

Bra att veta

En statsskatt på 1 EUR per person, per dag tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor