Ta med familjen till Kroatien

Crvena Luka Hotel & Resort, Biograd na Moru, Kroatien

Upp till -67% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-lägenhet med havsutsikt

Superior-lägenhet med havsutsikt

Superior-lägenhet med havsutsikt

Superior-lägenhet med havsutsikt

Superior-lägenhet med parkutsikt

Superior-lägenhet med parkutsikt

Superior-lägenhet med parkutsikt

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-lägenhet

Viola Standard-Lägenhet

Viola Standard-Lägenhet

Viola Standard-lägenhet

Viola Standard-lägenhet

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Natursköna omgivningar vid havet i Kroatien, inkl. halvpension och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -67% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 25 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Koppla av i vackra Kroatien på ett hotell med egen sport- och rekreationsanläggning, inklusive halvpension och välkomstdrink

  • Menyer med variation: På Central Restaurant serveras en kombination av traditionella och internationella gastronomiska rätter och ett stort utbud av vegetariskt och glutenfritt. Restaurangen är omringad av natur och har storslagen utsikt över bukten. I strandbaren kan du dessutom unna dig en cocktail medan du njuter av solstrålarna.

  • Kombinera sport med avkoppling: Crvena Luka har ett fitnesscenter, inomhus- och utomhuspool, minigolf, två tennisbanor, beachvolleybollplan, utomhusbowling, motionsspår och en yta för basket, fotboll samt volleyboll. Känner du istället för att komma ner i varv, så finns ett turkiskt bad, finsk bastu, soldäck och massagebehandlingar.

  • Ge dig ut på utflykter: Hotellet organiserar utflykter till fascinerande nationalparker med vacker natur och till hundraåriga städer med ett genuint kulturarv. Närmsta besöksmålet är historiska Biograd na Moru med sina småbåtshamnar, promenadstråk och vackra vyer.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Tre restauranger
- Tre barer
- Fitnesscenter
- Wellness
- Pool

Hitta hit

Det tar omkring 45 minuter att köra till hotellet från flygplatsen i Zadar.
Crvena Luka, Biograd na Moru, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor