Dekadent tillflyktsort i Oman

Crowne Plaza Resort Salalah, Salalah, Oman

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

King-rum med havsutsikt

Elegant boende på femstjärnig resort precis vid stranden i Salalah, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 20 AED per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 1 oktober 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnig resort vid havet i Oman med privat strand, spa och stort aktivitetsutbud, inklusive halvpension

  • Tusen och en natt-känsla: Dekadenta Crowne Plaza Resort Salalah ligger vackert omgiven av svajande palmer vid den kritvita sandstranden i Salalah. Så fort du checkar in känns det som om du landar i din egen Tusen och en natt dröm där överdådighet möter spännande äventyr.

  • Storslagna faciliteter: På hotellområdet hittar du flera pooler, tennisbanor och ett välutrustat gym. Du kan välja om du vill spela golf eller prova vattensporter som dykning och snorkling. Resorten har dessutom en egen nattklubb om du känner för att dansa långt in på småtimmarna.

  • Välbehövlig avkoppling: När du återvänder till resorten efter en utflykt till öknen eller staden kan du sjunka ner i en solstol och pusta ut med en kall drink medan du njuter av utsikten över havet. Om du vill rå om dig själv ännu mer så lockar det inbjudande spaet med en lång rad avslappnande behandlingar.

Faciliteter

- Pool
- Privat strand
- Restauranger
- Barer
- Spa
- Sportfaciliteter

Hitta hit

Salalah flygplats ligger bara tio minuters bilresa från resorten.
Al Khandaq St, Salalah 211, Oman

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor