Ståtlig herrgård i utkanten av en nationalpark

Crathorne Hall Hotel, Yarm, North Yorkshire, England

Classic-rum

North York Moors National Park

North York Moors National Park

En edwardiansk byggnad på landsbygden i Yorkshire, med 15 tunnland välskött mark, inklusive engelsk frukost och en valbar middag

Crathorne Hall Hotel är omgivet av 15 tunnland välklippta gräsmattor och är en imponerande, ewardiansk byggnad som blandar historisk ståtlighet med modern lyx. Dess honungsfärgade stenväggar och labyrintliknande utformning med rum med högt i tak skapar den perfekta platsen för en romantisk tillflyktsort på landet.

Hotellet ligger bara en kort bilfärd från North York Moors National Park och har med andra ord en av landets vackraste omgivningar. Hotellets egen välskötta mark är en dröm av ljung och vatteninslag, medan interiörerna präglas av allmänna ytor som är varmt belysta av spektakulära kristallkronor.

Detta är en plats att slappna av och njuta på, inte minst i herrgårdens matsal. Leven Restaurant serverar modern brittisk mat, där klassiska rätter fått en kreativ twist. För den ultimata engelska upplevelsen kan du passa på att unna dig en afternoon tea.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor