Magisk vy över Prag

Corinthia Hotel Prague, Prag, Tjeckien

Superior-rum

Superior-rum

Spa - indoor pool

Modernt spahotell med panoramautsikt över sagostaden Prags broar och spiror, inklusive frukost

Corinthia Hotel Prague är ett vackert beläget hotell på en av Prags kullar med en nästintill magisk utsikt över den tjeckiska huvudstadens vackra broar och spiror. Här bor du i moderna luftkonditionerade rum som är elegant inredda i ljusa jordfärger med stora fönster som blickar ut över Prags hisnande skyline.

Förutom det oslagbara läget bjuder hotellet också på tre restauranger där du kan ta smaklökarna på en spännande resa till Fjärran Östern eller njuta av internationella grillade rätter och tapas. Det finns dessutom ett spa att slappa i när du behöver ta en paus från all sightseeing och återhämta krafterna i poolen eller bastun.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor