Elegant hotell i Londons Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington, London, England

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Club-rum

Kensington Gardens

Superior-rum

Royal Albert Hall

Fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Kensington, med en elegant asiatisk restaurang, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Ett modernt hotell i hjärtat av exklusiva Kensington i London, med en elegant asiatisk restaurang, inklusive frukost

  • Fyrstjärnigt i västra London: Hotellet har ett centralt postnummer där det ligger i Royal Borough of Kensington and Chelsea. I dessa lummiga och exklusiva kvarter är du bara en kort promenad från butikerna på Kensington High Street, Kensington Palace, Hyde Park och härliga museer som Natural History Museum och Victoria & Albert.

  • En plats att varva ner på: För att passa in i den högklassiga omgivningen erbjuder Copthorne Tara Hotel London Kensington massor av bekvämligheter och stora luftiga sovrum där du sover gott. Efter ett svettigt pass på gymmet, eller i butikerna på King's Road, känner du säkert för att sträcka ut dig på din stora sköna säng och beställa rumsservice.

  • Asiatiskt och brittiskt på menyn: Restaurangen Bugis Street bjuder på autentiska smaker från Singapore, Kina och Malaysia. På menyn hittar du specialiteter som Mee Goreng, Nasi Goreng och Singapore Laksa. Cocktails, champagne och brittiska rätter serveras på Brasserie Restaurant & Bar, och på Cafe Express kan du äta lättare måltider och dricka kaffe.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Gym
- Fem restauranger

Hitta hit

Copthorne Tara Hotel London Kensington ligger 30 minuters resa från Heathrow och 75 minuter från Gatwick.
Scarsdale Place Kensington, London W8 5SY, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor