Fina vyer från Malmös högsta bar

Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Malmö

Standardrum

Standardrum

Cool design och centralt läge i hjärtat av Malmö, inkl. frukost och matrabatt

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -36% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig i närheten av hotellet mot en extra avgift som betalas på plats. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på modernt hotell i trendiga Malmhattan med centralt läge och Malmös högsta bar, inklusive frukost och matrabatt

  • Malmö ur fågelperspektiv: Slå dig ner med en kopp kaffe i Living Room eller njut av den hisnande utsikten över en lyxig drink, eller en flaska av hotellets egen öl, i Skybar som ligger på 25:e våningen, hela 85 meter över havet. I vackert väder kan du även blicka ut över Danmark och den ståtliga Öresundsbron.

  • Amerikanska smaker från Marcus Samuelsson: Hotellet har två restaurangkoncept som har utformats av stjärnkocken Marcus Samuelsson. Eatery Social Taqueria blandar det traditionella mexikanska köket med street food från New York, LA och Malmö. Högst upp i byggnaden finner du Kitchen & Table där fokus ligger på Fun Dining med en meny som hämtar influenser från Manhattan.

  • Modern design och konst i centrum: Den pampiga byggnaden i råbetong har en modern inredning med varma färger och fokus på skandinavisk design. På hotellets väggar hittar du även en imponerande samling av modern konst och utanför frukostmatsalen hänger ett antikt flygplan.

Faciliteter

- Två restauranger
- Skybar
- Tvättservice
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Clarion Hotel Malmö Live ligger bara fem minuters promenad från Malmö Centralstation.
Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor