Secret Escapes erbjuder handplockade hotell i våra favoritstäder i Sverige, Europa och längre bort. Unna dig spännande, rabatterade cityresor och få mer pengar över till sightseeing, shopping och restaurangbesök. Din drömsemester väntar runt hörnet, så vad väntar du på?

London – den perfekta destinationen för en weekend: Det är svårt att ha tråkigt i den engelska huvudstaden. Museer, konstutställningar, konserter och evenemang är en del av vardagen. Börja dagen med en promenad i någon av parkerna (vi gillar Hampstead Heath), fortsätt med en kulturell eftermiddag på Tate Modern, British Museum eller Southbank Centre, och runda sedan av kvällen med en musikal i West End.

Kombinera strand och city i Barcelona: Det bästa av två världar är receptet på en riktig drömsemester. I Barcelona får du din beskärda del av solsken och glittrande hav, samtidigt som du har gott om sevärdheter att besöka. Slå dig ner på en terrass och prova dig fram bland pinxtos – den baskiska varianten av tapas.

Utforska kanalernas stad – Amsterdam: Få städer har samma charm som Amsterdam, där slingrande gator och ett nätverk av kanaler präglar stadskärnan. Den nederländska huvudstaden är idealisk att utforska på cykelsadeln (det finns till och med fler cyklar än människor i Amsterdam!). Något du inte får missa under vistelsen är museiområdet, där du bland annat kan besöka Rijksmuseum och Van Gogh-museet.

En cityweekend i Nice:
Franska rivieran är verkligen glamourens destination. I Nice väntar gammaldags charm och ikoniska Promenade des Anglais, som leder dig längs havet. I stadskärnan kan du botanisera bland exklusiva butiker, och den gamla stadsdelen är väl värd en stunds strosande. När mörkret börjar falla sätter du dig till bords för en smak av den franska matkonsten parat med ett fint vin.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer