Strandnära boende på en lugn del av Kreta

Chryssana Beach Hotel, Kreta, Grekland

Sea View Dubbelrum

Sea View Dubbelrum

Garden View Dubbelrum

Garden View Dubbelrum

Mysigt och elegant strandhotell nära Chania på Kreta, inklusive frukost

Det är svårt att inte bli förälskad i detta härliga strandhotell i Kolymbari, en liten by som ligger på bekvämt avstånd från de större orterna Platanias och Chania. Om du är ute efter en mysig semester med avkoppling i fokus så kan det inte bli fel med Chryssana Beach Hotel.

Tillbringa ena dagen på en lyxig solsäng vid poolen och nästa vid den vackra klapperstensstranden som ligger alldeles intill hotellet. Den som vill upptäcka mer av Kreta kan hyra en bil och utforska ön i sin egen takt, eller ta bussen till Chania där mysiga gamla stan och museer i världsklass väntar.

Av en vistelse på Chryssana Beach Hotel kan du vänta dig total semesterkänsla från incheckning till utcheckning, i kombination med vackra omgivningar och gästvänlig personal.

Bra att veta

  • Det är rekommenderat att hyra en bil under vistelsen, då det underlättar att ta sig från flygplatsen till hotellet och vid utflykter runt ön.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor