Chic vistelse nära Paris sevärdheter

Hôtel Les Matins de Paris, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

En chic vistelse i centrala Paris, nära sevärdheterna man måste besöka, inklusive frukost, spaentré och mycket mer

Allt handlar om läget på Hôtel Les Matins de Paris, där du varje morgon vaknar upp till synen och ljuden av det vimlande 9:e arrondissementet. Det här är stadens kulturella hjärta som är hem till en uppsjö av historiska och arkitektoniska underverk: Montmartre, Sacré-Cœur, Palais Garnier (där Opéra national de Paris ligger) och Boulevard Haussmann med sina berömda varuhus Galeries Lafayette och Printemps.

Din chica lya omfamnar fransk smak och har en härligt intim atmosfär. Stadsstressen är snart ett minne blott efter en session i hotellets hamam eller ett dopp i inomhuspoolen. Sedan kan du smita in till baren eller planera din tur till Rue des Martyrs, en av stadens mest unika gator fylld med bagerier, butiker och udda smultronställen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor