Design med kabarékänsla

Chat Noir Design Hotel, Paris, Frankrike

Deluxerum

Standardrum

Ett kabaré-inspirerat designhotell i närheten av Moulin Rouge, inklusive frukost och välkomstdrink

Le Chat Noir sägs vara den första moderna kabarén och det här designhotellet hyllar det med en dekor inspirerad av den första produktionen av kabarén. Det berömda röda och svarta motivet syns genom hela hotellet och blandas med mycket vitt för en superb estetik. Utöver detta kommer du att befinna dig i närheten av flera av Paris mest berömda sevärdheter som Moulin Rouge.

Starta dagen på Le Chat Noir med en lyxig frukostbuffé i det färgglada frukostrummet och efter att du ätit dig mätt på bakverk, ost, kallskuret kött och frukt (tillsammans med nybryggt kaffe förstås) kan du promenera de 300 trappstegen till Sacré-Cœur, eller titta på antikviteter på Marche aux Puces de Clignancourt som är världens största antikmarknad.

Bra att veta

Vänligen notera att en stadsskatt på 2,53 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor