Charmigt litet boutiqueboende

The Beaufort Hotel, London, England

Deluxerum

The Beaufort

Närliggande Natural History Museum

Loungen

The Royal Albert Hall en kort promenad bort

Dubbelrum

Litet och elegant boutiquehotell i Knightsbridge, inklusive frukost

Det charmiga och familjeägda boutiquehotellet The Beaufort ligger mellan imponerande townhouses i eleganta Knightsbridge med utsikt över en liten mysig park. Det fyrstjärniga gömstället har ett perfekt läge, bara minuter från Londons mest exklusiva butiker, som bland annat Harrods och Harvey Nichols.

Hotellet är perfekt för en snabbvisit i huvudstaden och har eleganta och stora rum. Unna dig själv en traditionell engelsk cream tea med hembakade scones innan du tar en promenad i Hyde Park. The Beaufort har ett TripAdvisor Certificate of Excellence.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor