Charmigt hotell i vackra Porto Vecchio

Hotel Costa Salina, Porto Vecchio, Frankrike

Comfort-rum

Standard Dubbel- eller Twinrum

Charmigt hotell med restaurang och wellnessavdelning i historiska Porto Vecchio, inklusive frukost och spaförmåner

Missa inte

Hotel Costa Salina ligger vid vattnet i Porto Vecchio och har imponerande panoramautsikt mot havet. Till den fina stranden Cala Verde Beach tar det cirka en kvart att promenera och lika långt har du till färjeterminalen. Inom promenadavstånd hittar du även Porto Vecchios historiska centrum med ringlande gator och traditionella matställen. Inom en kilometer från hotellet hittar du en mataffär. Hotellet hjälper gärna till med tips om kanotutflykter, vandringsleder och vattensporter att sysselsätta sig med i området. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor