Cityvistelse i Marrakesh följt av retreat på landsbygden

Cesar Resort & Spa & Les Jardins d'Issil, Marocko

Fyra eller sju nätters vistelse i Marocko, med halvpension, en hamam-session och transfers

Upplev två sidor av Marocko med start i den livliga huvudstaden innan du beger dig ut till landsbygden. Du startar i Marrakesh där du bor på Cesar Resort & Spa – ett banbrytande boutiquehotell som fångar Marockos rika kultur. Den här femstjärniga pärlan är modernt inredd, designad av arkitekten Raymond More, och utgör en perfekt bas att utforska omgivningen ifrån.

Hotellet har tre swimmingpooler - en på takterrassen med fantastisk utsikt över Atlasbergen - och det finns dessutom en hamam och en bastu att slappna av i. The Royal Golf Club ligger bara tre kilometer bort och inom tio minuter är du i hjärtat av Marrakesh och kan utforska stadens marknader och moriska trädgårdar. Du är dessutom nära Grand Prixen och regionens största galleria.

Härnäst åker du ut till Marockos fridfulla landsbygd där du checkar in på Les Jardins d'Issil, 25 kilometer utanför staden. Här bor du i ett lyxtält med en infitypool utanför och ångbad att sjunka ner i vid dagens slut. Upplev den varierande terrängen med en fyrhjuling- eller motorcykeltur. Föredrar du en något långsammare takt finns kamelturer tillgängliga.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor