Upptäcktsresa till magiska Island

Centerhotel Thingholt, Reykjavik, Island

Flyg ingår Flyg ingår

Norrsken

Reykjavik

Solfärd i Reykjavik

Centerhotel Thingholt

Standardrum på Centerhotel Thingholt

Deluxerum på Centerhotel Thingholt

Centerhotel Thingholt

Norrsken

Norrsken

Gyllene Cirkeln

Gyllene cirkeln

Gullfoss (Gyllene cirkeln)

Gullfoss (Gyllene cirkeln)

Thingvellir Nationalpark (Gyllene cirkeln)

Blå lagunen

Blå lagunen

Blå lagunen

Seljalandsfoss (Sydkusten)

Norrsken

Seljalandsfoss (Sydkusten)

Valsafari

Valsafari

Skogafoss (Sydkusten)

Spännande Islandsresa med norrskenskryssning och ett urval av andra spännande utflykter som tillval, inklusive flyg, spaentré, transfers m.m

  • Väldesignat hotell med spa: Centerhotel Thingholt är snyggt inrett i modern isländsk design, med stort detaljfokus. Här finns ett gym och ett spa, där du kan koppla av med bastu, regndusch och varma bad. I restaurangen serveras en meny som är inspirerad av isländsk tradition, med bland annat lamm, fisk och lokala grönsaker.

  • Upplev norrskenet ute till havs: Norrskenet är för många en av huvudanledningarna att komma till Island. Nu har du chans att uppleva det vackra naturfenomenet från en uppvärmd och bekväm lounge ute till havs. Kryssningen leds av erfarna guider som berättar om norrskenet och svarar på frågor. Om du trots allt hellre vill gå ut på däck finns det varma overaller att låna.

  • Ett land med otaliga sevärdheter och naturfenomen: Island har så mycket att se att det knappt tar slut. Under denna resa har du möjlighet att uppleva klassiska sevärdheter som vattenfall, gejsrar, nationalparken Thingvellir, som står med på UNESCO:s världsarvslista och landets karga, natursköna sydkust. Passa på att njuta av det varma, mineralrika vattnet i den Blå lagunen, som sägs ha flera hälsosamma egenskaper, eller att åka på spännande valsafari.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Keflaviks flygplats når du på en timme med transfer, som ingår i erbjudandet.

Bra att veta

Vänligen notera att norrskenet är ett naturfenomen och att det inte finns någon garanti för att du kommer att få se det.

Entré till Blå lagunen ingår ej. De som vill bada i Blå lagunen måste förboka sitt besök. Inträde kostar runt 70 EUR per person. 

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor