Norrskensjakt och spännande utflykter på Island

CenterHotel Laugavegur, Reykjavik, Island

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

Reykjavik

Gullfoss

Gyllene cirkeln

Thingvellir Nationalpark (längs Gyllene cirkeln)

Isafold Restaurant på Centerhotel Thingholt

Standardrum på CenterHotel Laugavegur

Standardrum på CenterHotel Laugavegur

Valskådning

Seljalandsfoss

Reynisdrangar (Sydkusten)

Skogafoss (Sydkusten)

Jökulsárlón

Jökulsárlón

Sydkusttur

Seljalandsfoss

Reykjavik

Centerhotel Laugavegur

Standardrum på CenterHotel Laugavegur

Standardrum på CenterHotel Laugavegur

Upplev Islands huvudstad och mäktiga natur, från vattenfall till gejsrar, med norrskensjakt, Gyllene cirkeln-utflykt och ett urval av utflykter, med boende på ett nytt hotell, inklusive flyg, transfer, frukost och mer

Island skulle kunna vara en av världens mest exotiska destinationer, där man som besökare inte kan föreställa sig vad det är som väntar. Nu har du chansen att uppleva en fantastisk resa till Reykjavik, med ett urval av utflykter till flera av de mest kända sevärdheterna i södra delen av landet. Mellan äventyren bor du på CenterHotel Laugavegur i centrala Reykjavik.

Norrskensjakt och stjärnskådning

Norrskenet är en av huvudanledningarna för många att komma till Island. Denna bussutflykt går under ledning av en erfaren guide, som förutom jakten på norrsken även pekar ut utvalda stjärnor och stjärnbilder, som kan beskådas genom en modern kikare.

Gyllene cirkeln

Den berömda Gyllene cirkeln består av det magnifika vattenfallet Gullfoss, det geotermiska området vid gejsrarna Geysir och Strokkur samt den natursköna nationalparken Thingvellir, som står med på UNESCO:s lista av världsarv och även är av stor historisk betydelse för landet.

Blå lagunen (tillval)

Att bada i den Blå lagunens mineralrika vatten medan du känner den kyliga luften mot ditt ansikte och axlar är en härlig upplevelse. Här erbjuds dessutom ansiktsmasker att lägga på själv samt en bar med förfriskningar, bastu och flera lugna platser för avkoppling.

Road trip längs Islands södra kust (tillval)


Under denna dagsutflykt längs Islands södra kust kommer du att färdas genom fantasieggande lavafält och bördiga åkermarker med stopp vid den vulkaniska Reynisfjara-stranden, den pittoreska lilla byn Vik samt de mäktiga vattenfallen Skogafoss och Seljalandsfoss. Vid klart väder finns det möjlighet att skymta såväl vulkanen Hekla som även det glaciärtäckta berget Eyjafjallajökull.

Val- och delfinskådning (tillval)

Islands kuster kantas av områden som är hem åt valar och delfiner. Följ med på en spännande båttur där den kunniga besättningen berättar om de arter ni stöter på under resans gång. Förutom utomhusplattformarna finns det även en uppvärmd lounge med panoramafönster.

Glaciärlagunen Jökulsarlon (tillval)


Glaciärlagunen Jökulsarlon ligger på sydöstra Island och är öns största och djupaste glaciärlagun. Under dagen kommer du att ha gott om tid till att utforska lagunen och dess många isberg. På denna utflykt kommer ni också stanna till i Vik och de vackra vattenfallen Skogafoss och Seljalandsfoss.

Isgrottur i Langjökull-glaciären (tillval)

Med sina drygt 950 kvadratkilometer är Langjökull Islands näst största glaciär. Nu har du tillfälle att besöka glaciärens mystiska innandöme, upptäcka dess värld av isgrottor och lära dig mer om glaciärens ständiga rörelse. På vägen tillbaka kör ni förbi fjorden Borgarfjördur och lavavattenfallet Hraunfossar.

Bra att veta

Norrskenet är ett naturfenomen och trots att du kommer att ha en god chans att få se det, så kan vi tyvärr inte garantera att detta flyktiga fenomen kommer att visa sig.
Entré till Blå lagunen ingår ej och måste bokas långt i förväg för att garantera plats. 

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor