Cala Blanca Apartments

Mogan Resort, Gran Canaria

Boende i lägenhet med självhushåll och fantastisk havsutsikt på Gran Canaria

Cala Blanca ligger i resorten Mogán på en bergssluttning nära den svarta sandstranden Taurito, mitt emellan bergen och det glittrande havet. Resorten har en fantastisk omgivning med tropiska växter, sol och det djupblå havet.  Kan det bli bättre? För att göra det ännu bättre så har resorten en utomhuspool, en tennisbana, ett gym och fantastiska lägenheter med självhushåll och en underbar utsikt.

Känn dig som hemma i lägenheterna, dock är det varmare än hemma... Cala Blanca ligger 10 minuter från vackra Puerto de Mogan (även känt som Kanarieöarnas lilla Venedig).

Vårt erbjudande gäller en vistelse på minst tre nätter i en enrumslägenhet (med plats för fyra gäster) som inkluderar att frukostpaket (bröd, ägg, marmelad, apelsinjuice, flingor, mjölk, vatten och smör) plus en flaska mousserande vin vid ankomst. Observera att läget på bergssluttningen gör att lägenheterna kanske inte passar alla.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor