Hotell med panoramavy i Neapel

BW Signature Collection Hotel Paradiso, Neapel, Italien

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

Sea View-rum

Partial Sea View-rum

Comfort-rum

Pompeji

Lite Life Spa, 800 meter från hotellet

Lite Life Spa, 800 meter från hotellet

Elegant hotell med utsikt över Neapel och Vesuvius, inkl. frukost och valbart inträde till Pompeji

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 21 EUR per dag, som betalas på plats.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boende med panoramautsikt över Neapelbukten, inklusive frukost och valbart inträde till spa och Pompeji

  • Ett vackert läge i Neapel: BW Signature Collection Hotel Paradiso, ligger i ett av Neapels vackraste områden, vid berget Posillipo strax utanför centrum. Från hotellet kan du promenera till stranden på några minuter, där du med fördel kan njuta av lata solskensdagar.

  • En utsikt man sent kommer att glömma: Hotellet har en magnifik utsikt över bukten och Vesuvius, som du kan njuta av från takterrassen medan du provsmakar rätter från det lokala köket.

  • Upplev pizzans hemstad: Italiens tredje största stad (och pizzans födelseort) är också en av de äldsta. Den historiska, UNESCO-listade stadskärnan är full av gamla slott och kyrkor, och läget vid havet bjuder på panoramavyer utan dess like. Förutom den berömda pizzan finns här också mängder av konst, fresker och skulpturer att beundra.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi

Hitta hit

Från hotellet tar det knappt en halvtimme att åka till Neapels flygplats. Till tågstationen tar det ungefär en halvtimme till fots eller med linbanan.
Via Catullo, 11, 80122 Neapel, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor