Designhotell vid stranden i Trogir

Brown Beach House, Trogir, Kroatien

Upp till -59% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Superior-rum

Stilfullt hotell med kanonläge vid havet i Dalmatien, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -59% på marknadens priser ?
På grund av renoveringsarbeten kommer spaet hålla stängt fr.o.m 1 december. Bastun, jacuzzin och inomhuspoolen kommer därför inte vara i bruk. 

Parkering finns tillgänglig utanför hotellet. Förbokning krävs ej. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 25 november 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boutiquehotell på dalmatiska kusten med privat strand, infinitypool och skaldjursrestaurang, inklusive frukost, lånecyklar m.m. - möjlighet att boka nyår 2019

  • Bo omgiven av förstklassig design: Inredningsarkitekten Saar Zafrirs vision om Brown Beach House som en plats där gränsen mellan sofistikerad smak och drömlandskap smälter samman har resulterat i en miljö som både är lekfull och elegant (och 100% Instagram-kompatibel).

  • Botanisera bland havets frukter: God smak genomsyrar inte bara hotellets interiör. På hotellets restaurang frestas det med läckerheter från havet med pinfärska skaldjur som specialitet. Här blandas modernt och klassiskt (samt en och annan cocktail) till en fest för både öga och gom.

  • Låt tiden flyga iväg vid den magnifika poolen: Att tillbringa hela dagen vid hotellets schackrutiga pool är något av en favoritsyssla bland Brown Beach Houses gäster, och inte undra på det. Här kan du ligga på en solsäng med poolbaren inom behändigt krypavstånd och samtidigt njuta av en enastående vy över havet.

Faciliteter

- Utomhuspool
- Restaurang
- Barer
- Spa med bastu och jacuzzi
- Gym

Hitta hit

Brown Beach House ligger i staden Trogir. Närmaste flygplats är Split som endast ligger fem kilometer från hotellet.


Put Gradine 66, 21200 Trogir, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor