Boutiquesviter på Santorini

Estate 1896, Pyrgos, Grekland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Master Sea View-svit

Cave Canava Classic-svit

Cave Canava Classic-svit

Cave Canava Classic-svit

Master Sea View-svit

Master Sea View-svit

Honeymoon-villa

Honeymoon-villa

Honeymoon-villa

Exklusiva sviter i nyrenoverad 1800-talsbyggnad på Santorini, med privat trädgård eller terrass, inklusive frukost

Estate 1896 ligger i den charmiga byn Pyrgos, på den grekiska ön Santorini. Hotellet är inhyst i ett vackert och omsorgsfullt renoverat 1800-talshus och erbjuder nu unika boenden som alla har sin egen form och personlighet.

Sviterna och villorna är stilrent och modernt inredda men med stor respekt för originalarkitekturen. Här kan man njuta av exklusiva detaljer som privat trädgård, terrass med havsutsikt och höga takvalv, i det som tidigare var vintillverkningslokaler.

Pyrgos har många kulturella sevärdheter att besöka, bland annat flera kyrkor samt ett välbevarat venetianskt slott, och hela byn är väldigt pittoresk, med sina slingrande gator och små vitrappade byggnader. Dessutom sägs det att det är härifrån man kan uppleva Santorinis vackraste solnedgångar, eftersom ljuset reflekteras på ett speciellt sätt och då täcker hela ön med sina glödande färger.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor