Boutiquehotel i coola East Village

The Standard East Village, New York, USA

Standard Queen-rum

Standard King-rum

Deluxe King-rum

Hippt designhotell i kulturella East Village med café, bar och restaurang

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -21% på hotellets priser ?
I resortavgiften ingår Wi-Fi för upp till fyra enheter, lokala samtal, tillgång till fitnesscenter och klassen på Crunch, tidningar i lobbyn, två flaskor vatten dagligen, cykelhyra (i mån av tillgång och beroende på säsong) och 10 % rabatt i butiken.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Trendigt designhotell i livliga East Village med café, cocktailbar och omskriven restaurang

  • Ät västkustmat på östkusten: Trots att du befinner dig i en av de mest ikoniska delarna av New York City kan du njuta av kalifornisk mat på Narcissa. På den hyllade restaurangen serveras rätter inspirerade av den amerikanska västkusten i en gemytlig matsal med en dekor som matchar menyn.

  • Upptäck coola East Village: Bo i det dynamiska och kreativa smältdegeln East Village med sina udda butiker och spännande barer. I hotellets snygga café på gatuplanet kan du sitta med en kaffe och insupa stadspulsen utanför fönstret.

  • Gå och lyssna på livemusik: Med jämna mellanrum anordnas spelningar med nya spännande artister och andra happenings på hotellet. Skulle det inte vara något event på hotellet under din vistelse har personalen bra koll på vad som händer i området.

Faciliteter

- Restaurang
- Cocktailbar
- Café
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

The Standard ligger vid Cooper Square i East Village på Manhattan. Närmaste tunnelbanestation är Astor Place och ligger några minuters gångväg från hotellet.
The Standard East Village, 25 Cooper Square & E 5th St, New York, NY 10003, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

I East Village lyser de stora butikskedjorna med sin frånvaro vilket har gjort att udda och nischade små butiker och barer har kunnat etablera sig. Utgå från St. Mark’s Place och leta dig vidare längs vinylskivor, kläder och annat du inte hittar någon annanstans. I området finns också en levande musikscen med livemusik i alla möjliga genrer. Från East Village kan du enkelt gå till Washington Square Park, Union Square, Greenwich Village, SoHo, NoLita och andra ikoniska delar av det stora äpplet.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andras på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor