Lantlig charm på norra Sicilien

Borgo d’Orlando, Mirto, Italien

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior Deluxerum

Superior Deluxerum

Superior-rum

Superior-rum

Superior Deluxerum

Superior Deluxerum

Charmigt boutiquehotell i vacker omgivning på norra Sicilien, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lantligt boutiquehotell med pool på Siciliens norra kust, inklusive frukost eller halvpension

  • Avkopplande vistelse i vacker miljö: Borgo d’Orlando är en vacker stenbyggnad med tolv unikt inredda rum. Från hotellet kan du ta promenader ner till den orörda kusten för ett dopp eller tillbringa dagen med att slappa av vid poolen på den soldränkta terrassen med utsikt över de vackra Nebrodi-bergen.

  • God mat morgon, middag och kväll: På Borgo d’Orlandos härliga terrass kan du njuta av vällagade, sicilianska måltider. På mornarna serveras en à la carte-frukost där du hittar både italienska och amerikanska alternativ med färsk frukt, bakverk och varma rätter.

  • Stimulans och återhämtning: Hotellet erbjuder yoga, massage och matlagningskurser där du och dina hotellgrannar lär er laga klassisk regional mat från grunden. Efter en dag fylld med avkoppling kan du dra dig tillbaka till ditt tjusiga rum, där du möts av modern design, elegant inredning och rustika inslag som synliga takbjälkar.

Faciliteter

- Restaurang
- Utomhuspool
- Terrass
- Yogaklasser
- Matlagningskurser
- Luftkonditionering

Hitta hit

Hotellet ligger på Siciliens norra kust. Närmaste flygplats är Palermo vilken nås på cirka två timmar med bil. 
Contrada Cammà, 98070 Mirto, ME, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor