Boende nära Saint-Tropez och stranden

La Ferme d’Augustin, Saint-Tropez, Frankrike

Flyg ingår Flyg ingår

Superior-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Standardrum

Boende på charmigt, familjeägt hotell nära stranden, inklusive flyg, frukost och välkomstdrink

Sedan 1950-talet har det här familjeägda hotellet varit en tillflyktsort för resenärer som söker idyllisk skönhet och en fridfull atmosfär i närheten av glamorösa Saint-Tropez. La Ferme d’Agustin var en gång i tiden en bondgård, men har idag blivit varsamt renoverad till ett charmigt hotell som bevarar den rustika känslan och den välkomnande, hemtrevliga attityden. Hotellet är omgivet av en vacker trädgård full av doftande blommor och lummiga träd, och mitt bland detta hittar du den uppvärmda utomhuspoolen – 30 grader varm året runt – som är utrustad med jetstrålar för bästa möjliga avkoppling.

Med Pamplonnebuktens vackra strand bara några steg bort och Saint-Tropez några minuters bilfärd därifrån kan du välja om du vill tillbringa semestern på sandstranden eller i stadspulsen. I hotellets välkomnande anda serveras du ett glas rosé vid ankomsten och för att fortsätta behaga smaklökarna erbjuder hotellets restaurang franska läckerheter tillagade med lokalproducerade råvaror. Rumsservice dygnet runt är en självklarhet här och för avslappning innan middagen kan du slå dig ner framför den öppna brasan i den mysiga loungen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor