Boende med utsikt över Taormina

NH Collection Taormina, Taormina, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Sea View-rum

Elegant boende med infinitypool och utsikt över Taormina, inklusive frukost eller halvpension samt spaentré

Från det ögonblick då du välkomnas till NH Collection Taormina och ser den spektakulära utsikten över kusten vet du att det ligger något alldeles speciellt i luften här. Hotellet är en elegant blandning av 1920-talets arkitektur och modern inredning – en kombination av historia och nutid. Hotellet ligger i hjärtat av den vackra sicilianska kuststaden Taormina, som länge har lockat kräsna besökare. Greta Garbo, Truman Capote och Woody Allen är bara några av de stjärnor som sökt en bit av la dolce vita i denna soliga stad vid havet.

Moderna Zagara Restaurant är den idealiska platsen att avnjuta sicilianska specialiteter och andra italienska rätter på medan man blickar ut över Taormina. Under varma dagar kan man dricka cocktails vid poolbaren och doppa sig i infinitypoolen på sjunde våningen. Hotellet har även en spaavdelning där man kan koppla av i bastun eller ångbadet och prova en lugnande behandling. Vid dagens slut är det med en lycksalig känsla man drar sig tillbaka till sitt sofistikerade rum och beundrar utsikten över Taormina en sista gång innan man kryper ner under täcket.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor