Bo bland höga klippor i Sydafrika

Augusta Bay Guest House, Knysna, Sydafrika

Upp till -57% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Charmigt gästhus vid vattnet i Sydafrika, inklusive frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -57% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgängligt utan extra kostnad och reservation krävs ej

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 31 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende med havsutsikt i sydafrikanskt gästhus nära stranden, inklusive frukost och rabatter

Rum

Deluxerummen bjuder på mycket utrymme och en vacker utsikt över den blå lagunen. Alla rum har eget badrum och är klassiskt inredda i tidlös och hemtrevlig stil med naturliga färger i beige och mörkt trä. 

Faciliteter


- Kabel-TV
- Badrock och badtofflor
- Värdeskåp
- Te- och kaffefaciliteter
- Hårfön
- Luftkonditionering
- Takfläkt
- Kylskåp
- Toalettartiklar

Mat

Hotellet har inte en egen restaurang, men restauranger som East Head Café och Senza ligger bara några minuters promenad bort. På den lokala favoriten East Head Café fokuserar man på havets läckerheter. Här kan du slå dig ned vid de enkla vita träborden och hugga in på fish ’n’ chips eller knapra på gyllene calamari med utsikt över den blå bukten. På Senza serveras det pizza, skaldjur och härliga cocktails.

Läge


Augusta Bay har ett avskilt läge, en avstickare från Sydafrikas kända kustväg Garden Route. Stranden ligger cirka 300 meter bort och det tar ungefär fem minuter med bil till den lilla kuststaden Knysna där du kan strosa bland butiker och marknader. Gästhuset ligger 40 kilometer från flygplatsen Plettenburg Bay.
30 George Rex Drive, The Heads, Knysna, Sydafrika

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor