Valitse lähtöpäivä
3 tarjousta

Parhaimmat tarjouksemme, matkailijalta matkailijalle

Shoppailu on toden totta ihanaa! Black Fridayta, eli kiitospäivän jälkeistä perjantaita, on juhlittu Yhdysvalloissa jo vuosikymmenet. Viime vuosina maailman suurimman ostospäivän huuma on rantautunut myös Suomeen.

Sykkiviä kaupunkeja, ihanaa lämpöä, seikkailuja kiertomatkan merkeissä, ansaittua hemmottelua vai kaukomaiden eksotiikkaa – valinta on sinun!

Vaivaako sinua matkakuume? Ei hätää, sillä meillä on siihen ihmeellinen ratkaisu – nimittäin erinomaiset tarjoukset ja mieltä piristävät alennukset. Black Fridayksi olemme luoneet yhdeksän matkatarjousta, jotka valaisevat pimeää marraskuun loppua. Lähde Gdańskin tunnelmallisen hansakaupungin pyörteisiin tai hemmottele itseäsi jouluisen taian täyttämässä Pärnussa. Kenties haluatkin ansaitun hyvinvointiloman jossain Euroopan pääkaupungissa? Satumainen Budapest ja maailmankuulu Gellért Spa auttavat varmasti unohtamaan kaikki arjen kiiret ja huolet. Meiltä löytyy ratkaisu myös talven kylmyyteen – miltä kuulostaisi kesäloman suunnittelu? Anna esimerkiksi mielesi levätä upeassa Tirolissa, jonka maisemat ovat suoraan kuin taideteoksesta. Myös Etelä-Euroopan auringon kultaisimmät säteet varmistavat, että tänä kesänä elämykset ovat parhaimmillaan. Esimerkiksi Costa Brava tarjoaa valkoisena hohtavia hiekkarantoja ja ympärivuotista lämpöä. Sen sijaan kiehtovassa Kroatiassa voit yhdistää rantaloman sekä kaupunkien mahdollisuudet. Mikäli kaipaat Eurooppaa kauemmaksi, suosittelemme tutustumaan kaukomatkoihimme. Risteile Kaakkois-Aasian aalloilla, ihastele eksoottisia maisemia ja rentoudu Balin paratiisirannoilla. Elämä on ihanaa!

Tutustu tarjouksiimme ja löydä vaihtoehtojemme kirjosta suosikkisi. Varausvaiheessa voit syöttää alennuskoodille tarkoitettuun kenttään BLACKFRIDAY, ja saat matkastasi 20 € alennuksen. Huomioithan, että alennuskoodi on voimassa kaikkiin sivuillamme oleviin tarjouksiin, joiden loppussumma on yli 100 €.

Alennuskoodi on voimassa 25.–27.11.2016.

Mukavaa Black Friday -viikonloppua!