Fräscht hotell nära Bolognas citykärna

Best Western Plus Tower Hotel Bologna, Bologna, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Bekvämt boende mitt i Italiens kulinariska huvudstad, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -35% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3-5 EUR (beroende på rumspris) per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på ett ljust och fräscht hotell med närhet till Bolognas sevärdheter och stadspuls, inklusive frukost

  • Bo på Bolognas högsta hotell: Med sina rymliga, bekväma rum och fina utsikt är detta hotell den perfekta basen att utgå från när du ska upptäcka Bologna. Hotellet har ett lugnt och skönt läge i utkanten av staden.

  • En god start på dagen: Kickstarta dagen på hotellets gym, som har panoramautsikt över staden, följt av frukost och kaffe. Senare kan du återkomma till hotellets restaurang BistroTower, som serverar italienska rätter gjorda på färska råvaror.

  • Historia och matkultur: Bologna benämns som Italiens kulinariska huvudstad och här finns många restauranger att avnjuta god mat på. Utforska den pittoreska omgivningen och den historiska arkitekturen samt Bolognas alla sevärdheter, och låt dagen bli till kväll på ett av Bolognas många uteställen.

Faciliteter

- Restaurang
- Fitnessområde
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger tio minuters promenad från tågstationen Lia Larga och tio minuters bilfärd från Bolognas flygplats.
Viale Ilic Uljanov Lenin, 43, 40138 Bologna, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor