Elegant boende i Toscanas huvudstad

Benci House, Florens, Italien

Upp till -49% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Bo i historiska kvarter i hjärtat av Florens, inkl. frukost och andra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -49% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Stadsskatten kan komma att ändras i enlighet med kommunala beslut.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Övernatta på ett exklusivt pensionat i Florens historiska kvarter, inklusive frukost, välkomstdrink och andra förmåner

  • Mitt bland Florens smala gränder: Värdshuset har ett centralt läge och är vackert inrett med handgjorda detaljer av arkitekter från italienska Studio Archea. Träd och natur står i fokus. Den moderna inredningen är harmonisk och ska spegla Toscanas böljande landskap.

  • Charmiga och hemtrevliga rum: Det finns bara fyra rum på Benci House och de är alla individuellt designade, och uppkallade efter de fyra trädslagen kastanj, valnöt, cypress och ek. De präglas av raka linjer, trädetaljer och jordnära färger.

  • Bjud smaklökarna på fest: På mornarna dukas det upp en generös frukostbuffé med godsaker från fyra olika länder: Italien, Frankrike, England och USA. I en anslutande byggnad till Benci House ligger det lokala favorithaket Moyo Bar. Här serveras traditionell italiensk mat och flotta drinkar långt in på småtimmarna.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen når du på cirka 40 minuter med kollektivtrafiken.
Via dei Benci, 15, 50122 Florens, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor