Villavistelse i Cornwall

Bay Retreat Villas, Padstow, Cornwall, England

Padstow

Two Bedroom-villa

Two Bedroom-villa

Two Bedroom-villa

Two Bedroom-villa

Padstow

Two Bedroom-villa

Two Bedroom-villa

Upptäck bildsköna Cornwall med en rymlig villa som bas, inklusive värdekupong för mat

Denna chica retreat är perfekt för anglofilen som är ute efter att utforska en ny del av England: bildsköna Cornwall. Bay Retreat Villas består av 28 stilrena och moderna semestervillor i utkanten av den pittoreska byn St Merryn, fem kilometer från hamnstaden Padstow. Om du gillar att semestra i ditt eget tempo är du på rätt plats i dessa villor med självhushåll, som samtidigt erbjuder närhet till stan om du skulle vilja äta ute.

Nära Cornwalls vackra kustlinje, där djupa bukter möter skarpa klippor, erbjuder Bay Retreat Villas den där dosen av lyx som gör din vistelse extra speciell. I den egna villan finner du en juliette-balkong i huvudsovrummet, ett kök, vardagsrum, och en liten privat möblerad trädgård. I närheten finns sju vackra buktområden som du inte får missa. Bara en kort bilfärd söder längs kusten finner du Watergate Bay och Newquay, Cornwalls mest livliga resort. Du befinner dig inte heller långt bort från läckra Eden Projekt, världens största – och spexigaste – växthus.

Bra att veta

  • En säkerhetsdeposition på 100 GBP per villa måste betalas direkt till Travelsmith efter bokning genomförts, och återfås efter utcheckning såvida ingen skada skett, eller om stugan lämnats i oacceptabelt skick sådant att extra städning krävts (se “Mer information” för ytterligare detaljer).
  • Vänligen notera att sex personer får plats i villan, men att två personer då sover i dubbel-bäddsoffan. Notera även att rökning inte är tillåten i villorna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor