Valitse lähtöpäivä
5 tarjousta

Parhaimmat tarjouksemme, matkailijalta matkailijalle

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton
Koe Katalonian upeus kiertomatkalla
Kiertomatka 7, 8 tai 9 yötä Espanja
Ainutlaatuisesta gastronomiastaan, värikkäästä kulttuuriperinnöstään ja äärimmäisen kauniista maisemistaan tunnettu Katalonia on kerta kaikkiaan eläm…
 • Montserrat, Tarragona, Sitges ja Barcelona
 • Aamiaiset
 • Historiallisia kohteita, luontoa ja rantoja
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Oulu
hinta alkaen per henkilö alkaen € 529,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin
Koe Barcelona & La Sagrada Família
Kaupunkiloma 2, 3, 4 tai 5 yötä Barcelona
Virittäydy espanjalaiseen tunnelmaan Barcelonassa! Siemaile sangriaa, kuuntele katumusiikkia ja nauti aurinkoisista lomapäivistäsi kaupungin upealla …
 • Aamiaiset
 • Majoitus keskeisellä sijainnilla
 • Opastettu kierros La Sagrada Famíliassa
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Oulu
hinta alkaen per henkilö alkaen € 329,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Kulttuuria ja rantoja Espanjassa
Kiertomatka 7 tai 8 yötä Espanja
Oletko suunnittelemassa seuraavaa lomaa, mutta et tiedä lähtisikö sitä kiehtovalle kaupunkireissulle tai rentouttavalle aurinkolomalle? Lähde molemmi…
 • Suurkaupungin sykettä ja rannalla rentoutumista
 • Aamiaiset
 • Yhdistetty kaupunki- ja rantaloma
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Oulu
hinta alkaen per henkilö alkaen € 429,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Viihtyisä kaupunkiloma Barcelonassa
Kaupunkiloma 2, 3, 4 tai 5 yötä Barcelona
Barcelona – monien ihailema, kaikkien rakastama. Henkeäsalpaava ja elävä Välimeren rannikkokaupunki, joka tarjoaa kaikille vierailijoilleen jotain er…
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuoma
 • Upea, upeampi Barcelona
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Oulu
hinta alkaen per henkilö alkaen € 339,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Neljän tähden hotelli värikkäässä Barcelonassa
Kaupunkiloma 2, 3 tai 4 yötä Barcelona
Vietä seuraava kaupunkilomasi meren äärellä! Barcelonasta löytyy kaikkea – suurkaupungin sykettä, historian aarteita, lukuisia kulttuurinähtävyyksiä …
 • Aamiaiset
 • Lähtö lentokentältä Helsinki tai Oulu
hinta alkaen per henkilö alkaen € 399,00
perustuen 2 henkilöön

Etsi lisää

Kaupunkiloma Barcelonassa on täynnä kulttuuria ja elämyksiä. Espanjan toiseksi suurimpana kaupunkina Barcelona onkin lomakohteiden ehdoton klassikko. Anna värikkään arkkitehtuurin ja ihanan katalonialaisen keittiön viedä sinut mukanaan!

Katalonian pääkaupunki, ihana ja monipuolinen Barcelona on Euroopan neljänneksi suosituin kaupunkilomakohde. Suuri suosio ei tule yllätyksenä, sillä kaupungin upea pitkä hiekkaranta sekä suurkaupungin syke yhdistyvät samassa kohteessa. Näin ollen matkailijan ei tarvitse valita kaupunki- ja rantaloman väliltä. Kaupungissa vallitsee Välimerenilmasto, joten talvet ovat Barcelonassa leutoja ja lämpöä riittää ympäri vuoden. Sen vuoksi Barcelonaan voi matkustaa vuodenajasta riippumatta. Kesäisin rantaloman merkitys voi olla suuri, sillä lämpötila voi nousta hyvinkin korkealle. Mikä voikaan olla siis virkistävämpää kuin pulahtaa kirkkaaseen Välimereen?

Matka Barcelonaan kestää suorilla lennoilla Helsingistä noin neljä tuntia. Ajallisesti matkustus on sen arvoinen, sillä kohteena on kaupunki, joka ei koskaan nuku. Upeat bulevardit ja nähtävyydet ovat ihan omaa luokkaansa. Barcelona onkin ainoa kaupunki, joka on ansainnut kuninkaallisen kultamitalin arkkitehtuuristaan vuonna 1999. Suomalaisten matkat Barcelonaan ovat lisääntyneet vuosi vuodelta. Matkatoimistojen tarjoamat Barcelona matkat ovat erittäin kysyttyjä ympäri vuoden. Suosiota lisää Barcelonan sopivuus jokaiselle, sillä kaupungilla on niin paljon tarjottavaa. Lähditpä sitten reissuun perheesi, kumppanisi tai ystäviesi kanssa, tekemistä löytyy varmasti! Barcelona matkat ovat hyvä vaihtoehto niin shoppailijoille, kulttuurinjanoisille kuin yöelämästä kiinnostuneille matkailijoille.

Barcelonan helmet
Kiinnostavatko historia ja arkkitehtuuri? Barcelona on nähtävyyksien kultakaivos.
Barcelonan matkat ovat erinomainen idea, jos olet kiinnostunut kulttuurista ja arkkitehtuurista.

Olit sitten lyhyellä kaupunkilomalla tai pidemmällä reissulla, ovat kaupungin oman hoviarkkitehdin Antoni Gaudín mestariteokset varmasti korkealla must see -listallasi. Gaudín tunnetuimmat rakennukset ovat muodostuneet Barcelonan symboleiksi, eikä ihme, sillä nämä kohteet ovat omaperäisyydellään henkeäsalpaavan kauniita. Eixamplen alueella huomion varastaa Gaudín vaikuttava elämäntyö, vielä valmistumaton Sagrada Familían kirkko. Tämä taivaisiin kohoava, kummallinen ja ainutlaatuinen kirkko on ehdottomasti Barcelonan tärkein maamerkki. Iltasanomien artikkelin mukaan kirkon sisällä vierailee vuosittain yli kolme miljoonaa matkailijaa. Sen rakennustyöt aloitettiin jo vuonna 1882, mutta vielä tänä päivänäkään se ei ole valmistunut. Gaudí omistautui viimeiset 12 vuotta elämästään tälle projektille. Tiesitkö, että rakennuksesta kehittyi hänelle niin suuri pakkomielle, että arkkitehti jopa asui rakennustyömaalla?

Gaudín suunnittelemia, merkittäviä nähtävyyksiä ovat myös Parc Güell, Casa Milà sekä Casa Batlló. Mosaiikeilla koristelu, näyttävä ja laaja Parc Güellin puisto on ainutlaatuinen esimerkki arkkitehdin kädenjäljestä. Mosaiikki koristaa myös Casa Batllóa, joka on erittäin tunnettu lohikäärmeen harjaa muistuttavasta katostaan. Casa Milà sen sijaan on näyttävä rakennus, sillä sen aaltomainen julkisivu on arkkitehtuuria parhaimmillaan.

Arkkitehtuurin ihailemisen lisäksi Barcelonan matkat on kohdistettava myös Montjuïcin upeaan kukkulaan sekä Barri Gòticin vanhaankaupunkiin. Kukkulalla on mahdollisuus ihailla Barcelonaa lintuperspektiivistä huomaten kaupungin valtavan koon. Kukkulalta löytyvät myös 1700-luvulla rakennettu linna, museoita, puutarhoja ja virkistyspaikkoja. Näin ollen Montjuïc on todella suosittu ajanviettoalue. Kesäiltaisin loman kruunaa elämyksellinen Font Màgica -suihkulähde, joka valonäytöksellään hämmästyttää matkailijat. Barri Còticin vanhakaupunki on goottilaisen tyylin ja pienten, tunnelmallisten katujen täyttämä sokkeloinen alue. Tämän keskiaikaisen kaupunginosan jakaa Barcelonan tunnetuin katu La Rambla, joka on tunnettu viihdyttävistä katutaiteilijoistaan.

En ole ollut vielä kaikkialla, mutta se on listallani.

– Susan Sontag
Elämyksiä ja viihdettä
Barcelonan matkat ovat yhdistettävissä niin rentoutumiseen, shoppailuun kuin vilkkaan yöelämän tutkimiseen.
Barcelona on yöelämän, ostoksien ja jalkapallon mekka. Myös lapsiperheille kaupunki tarjoaa lukuisia aktiviteetteja.

Barcelona on tunnettu vilkkaasta yöelämästään. Erilaiset diskot ovat etenkin nuorison mieleen, mutta jokainen löytää kaupungin monipuolisesta baaritarjonnasta mieleisen paikan nauttia mukavasta illasta. Suosituimpia illanviettoalueita ovat vanhakaupunki, Barcelonetan ranta sekä moderni Raval. Barcelona on myös erittäin tapahtumarikas kaupunki. Lukuisat konsertit ja tapahtumat elävöittävät ja piristävät arkista katukuvaa. Kaupunkifestivaaleja järjestetään Barcelonassa ympäri vuoden, ja suosituin näistä on elokuussa järjestettävä Grácian korttelijuhla.

Barcelonan matka on muodin ystävälle paratiisi. Kaupungista löytyy lukuisia ostosalueita, pieniä ainutlaatuisia liikkeitä sekä suuria tavarataloja. Suosittuja ostoksia ovat espanjalaiset muotivaatteet, kengät ja laukut. Sen sijaan jalkapallofanit eivät voi olla käymättä FC Barcelonan kotikentällä Camp Noun stadionilla. Kyseinen on jalkapallostadion on Euroopan suurin ja maailman viidenneksi suurin. Stadionin kierroksen jälkeen on myös mielenkiintoista tutustua FC Barcelonan jalkapallomuseoon, joka esittelee seuran historiaa ja saavutuksia. Lapsille erityisiä aktiviteetteja ovat Barcelona Zoo -eläintarha sekä L’Aquarium, joka on Euroopan suurin Välimeren lajeihin keskittyvä akvaario.

Tutustu ja ihastu katalonialaiseen keittiöön
Katalonialaisen keittiön herkut on jokaisen Barcelonan matkailijan koettava.
Espanjalainen ja ranskalainen ruokakulttuuri yhdistyy perinteisessä katalonialaisessa keittiössä.

Barcelonan matkat ovat täydellinen mahdollisuus tutustua uuteen ruokakulttuuriin. Pienet perheiden pyörittämät ravintolat ja paikallinen tapas-kulttuuri luovat Barcelonaan aidon katalonialaisen tunnelman. Kuivatut lihat ja makkarat ovat perinteisiä herkkuja ja ne tunnetaankin koko maassa. Laadukkaat raaka-aineet ovat avainasemassa katalonialaisessa keittiössä. Tärkeitä ruokia ovat hiilloksessa grillatut erilaiset lihat, kalat ja kasvikset, jotka maustetaan perinteisellä valkosipulikastikkeella. Herkulliset annokset nautitaan tomaatilla kostutetun maalaisleivän kera. Barcelona on tunnettu panostuksestaan mereneläviin. Erilaiset kala- ja rapuruoat ovat kokeilemisen arvoisia. Katalonia on tunnettu lukuisista, maukkaista viineistään. Näin ollen viinin ystävän kannattaa matkustaa Barcelonaan, jossa tarjontaa on todella paljon. Myös perinteisiä espanjalaisia ruokia löytyy ravintoloiden listoilta, joten matkailija pääsee halutessaan nauttimaan ihanasta paellasta ja espanjalaisista tortilloista.