Hotell med havsutsikt i Kroatien

Remisens Hotel Albatros, Cavtat, Kroatien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Twin-rum med havsutsikt

Cavtat

Stilrent hotell med havsutsikt vid den kroatiska kusten, med all-inclusive

Remisens Hotel Albatros är beläget i Cavtat vid den kroatiska kusten, strax öster om Dubrovnik, landets huvudstad som är känd för sin pittoreska och världsarvslistade stadskärna. Hotellet är nyrenoverat och erbjuder boende i moderna och stilrent inredda rum, där vissa är försedda med balkong. Utsikten vetter mot havet eller mot den lummiga omgivande parken.

Som gäst på Remisens Hotel Albatros har du tillgång till pooler utomhus och inomhus och bara ett stenkast bort ligger en av Kroatiens utmärkande stenstränder. Till Cavtats stadskärna är det promenadavstånd och där hittar du både museer, sevärdheter, restauranger och caféer. I området finns det även goda möjligheter till aktiviteter och sporter, inte minst vattensporter som snorkling och dykning.

Hotellets egen restaurang serverar en internationell buffé med show cooking på plats i matsalen. Vissa kvällar består menyn istället av kroatiska specialiteter, vilket ger dig chansen att njuta av regionens smakrika råvaror. Innan middagen kan du koppla av ett tag i det rofyllda spaet och därefter kanske inleda kvällen med en drink i lobbybaren.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor