Bagni Di Pisa Palace and Spa

Pisa, Italien

Vistelse på historiskt full-service spahotell på landsbygden utanför Pisa, inklusive frukost och spatillgång

Spahotellet Bagni di Pisa var en gång ett mycket omtyckt sommarresidens för Toscanas storhertig Franceso Stefano av Lorena, samt attraherade många välbärgade i det toskanska samhället under 1700-talet. Idag är det ett ombyggt mästerverk som erbjuder ett femstjärnig lyxboende med massor av historia samt moderna designelement.

Bagni di Pisa ligger på landsbygden utanför Pisa, men från hotellet kan man faktiskt se det lutande tornet. Men det är inte bara utsikten och läget som gör detta till ett speciellt boende. Hotellet, som är byggt ovanpå flera varma källor som dateras ända tillbaks till romartiden, inhyser ett välutrustad termiskt spa som erbjuder ett av de bredaste utbuden av behandlingar du troligen har sett. Interiörerna i hotellet är också en fröjd för ögat, med inredning i 1700-talsstil, välvda tak och marmorgolv. Här finns också en restaurang som serverar utsökt och nyttig mat.

Bra att veta

En stadsskatt på €2 per person, per natt betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor