Avslappnad flärd i The Hamptons

Montauk, New York, USA

Bungalow

Bungalow

Bungalow

Moonlight-rum med två queen size-sängar

Whitewater Loft-rum med en king size-säng

Whitewater Garden-rum

Bo ett kvarter från Atlanten på extravagant strandhotell med utomhuspool i hippa Montauk, Long Island, inklusive frukost

Vad är väl ett bättre sätt att tillbringa sensommaren än på en solstol på Long Islands strand med en svalkande drink i handen? Med sitt oslagbara läge, bara ett kvarter från Atlanten, bjuder The Montauk Beach House på den perfekta tillflyktsorten för njutning och lata dagar på stranden.

Redan när du kliver in i lobbyn möts du av en livlig atmosfär, vacker konst på väggarna och udda, trendiga möbler. Designen präglas av chic, dekadent lyx som sträcker sig från dekoren i de individuellt inredda rummen till det populära pool- och loungeområdet som är hem till modeshower, filmvisningar och musikevent. Här står både DJs och akustisk live-musik på spelschemat.

När du tar en paus från poolhänget kan du shoppa loss på hotellets in-house boutique där du hittar de senaste mode- och accessoartrenderna. Behöver du lite avkoppling i lugn och ro är det bara att vandra in till den privata utomhuspaviljongen som erbjuder massage och akupunkturbehandling.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor