Avkopplande vuxenhotell på Fuerteventura

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites Hotel - Adults only, Tarajalejo, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Svit

Svit

Svit

Svit

Hotell för vuxna gäster i fiskeby på Fuerteventura, ett stenkast från den vulkaniska sandstranden, med all-inclusive och mer

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites Hotel – Adults only är beläget i den fina lilla fiskebyn Tarajalejo, på Fuerteventuras sydkust. Hotellet ligger ett stenkast från den svarta, vulkaniska sandstranden - en av många på Fuerteventura, som ofta anses ha de bästa stränderna på Kanarieöarna.

Här bor du i moderna och avskalat inredda rum och sviter, där vissa är försedda med privat balkong. Om du vill ha omväxling från stranden kan du byta ut den mot hotellets utomhuspool, eller kanske luta dig tillbaka i en av sex stycken utomhusjacuzzis. I det välutrustade gymmet kan du upprätthålla din dagliga träningsrutin och efter träningen kan det vara skönt med en stunds bastubad och en massage i hotellets spa.

Slå dig ned med en drink i baren innan middagen, för att sedan släntra över till någon av byns lokala restauranger. Du kan såklart även överlämna dig i händerna på hotellets skickliga kockar, som ser fram emot att få tillaga en måltid helt efter din smak.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor