Avkopplande, österrikiskt spahotell

Q! Resort Health & Spa Kitzbühel, Kitzbühel, Österrike

M Dubbelrum

Restaurangen

Fitnessrum

En avslappnad semester på fyrstjärnig, naturskön sparesort med frukost och fyrarättersmiddag som tillval

Staden Kitzbühel i Tyrolen ses ofta som en av de bästa platserna för aktivitet och avslappning i Österrike och det brukar vara kändistätt här under det årliga Hahnenkamm-loppet. Det nyligen renoverade 4-stjärniga hotellet Q! Resort Health & Spa Kitzbühel är beläget i nordöstra Tyrolen, omgivet av Kitzbühelalperna, och erbjuder allt som natur- och spaälskare kan tänka sig, och lite till. Under sommarmånaderna kan du aktivera dig med mountainbiking, simning, tennis eller vandringar i de magnifika bergen och skogarna.

Om du uppskattar Tyrolens charmiga livsstil och dess lokala mat är Q! Health Resort & Spa Kitzbühel verkligen något för dig. Hotellet har ett stort utomhusområde för aktiviteter men huserar också ett fantastiskt spa- och gymkomplex där gäster kan njuta av lyxbehandlingar eller träna med moderna gymredskap. Det går också bra att ta sig till fots till den närliggande sjön Schwarzsee. Golfentusiaster kan välja mellan ett antal olika golfbanor som är belägna inom en femkilometersradie från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor