Lyxig strandresort på Phuket

Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa, Kata Beach, Thailand

En lyxig strandresort med utsikt över de vita stränderna på Phuket, med gourmetmiddag vid längre vistelser

Phuket får en att tänka på idylliska vita sandstränder och lockande turkost vatten, vilket den paradisliknande ön är känt för. Det är lätt att förstå hur ön lockar både jet-setters, backpackers och soldyrkare som återkommer år efter år. Thailands största ö kräver trots allt tid och uppmärksamhet för här finns mycket att utforska.

Femstjärnig sparesort är beläget bara fem minuter från de härliga, vita sandstränderna vid Kata Beach, och erbjuder toppfaciliteter tillsammans med oslagbara utsikter och lyxiga rum. Svalka dig i hotellets stora utomhuspool och njut av en lätt thai-lunch innan du unnar dig en spabehandling som blir extra avkopplande med ljudet av svajande palmer och porlande fontäner i bakgrunden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor