Autentiskt och strandnära på Zanzibar

Spice Island Hotel & Resort, Zanzibar, Tanzania

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Deluxe-bungalow

Deluxe-bungalow

Deluxe-bungalow

Superior Garden-bungalow

Superior Garden-bungalow

Superior Garden-bungalow

Välkomnande hotell vid havet, med pool, spa, restaurang och vattensport, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -23% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 28 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Elegant och välkomnande hotell med pool, spa, restaurang och trädgård, vid stranden på Zanzibar, inklusive halvpension och massage

  • Avkopplande behandlingar i spaet: Hotellets spa erbjuder ett utbud av välgörande behandlingar, för att motverka vardagens spänningar. Till exempel kan du koppla av med olika typer av massage, kroppsbehandlingar, after sun-behandling, reflexologi, manikyr och pedikyr.

  • Strandnära, med stor pool i trädgården: Hotellet ligger ett stenkast från stranden på Zanzibars vackra östkust. I den lummiga trädgården finns det även en pool, där du kan bada eller bara koppla av i skuggan på en av de bekväma solstolarna.

  • Lokala smaker och drinkar på bryggan: Hotellets restaurang serverar lokala, indiska, arabiska och afrikanska rätter, som gärna baseras på färsk fisk och skaldjur. I baren på den långa bryggan kan du koppla av med drinkar och smårätter, medan du njuter av utsikten över havet och stranden.

Faciliteter

- Aktiviteter
- Bar
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Trädgård

Hitta hit

Hotellet är beläget på Zanzibars östkust, en timme och en kvarts bilfärd från flygplatsen. 

Bra att veta

Notera att tidig incheckning inte är möjlig på hotellet. Gäster ombeds boka ett flyg med ankomsttid efter klockan 08.00 på morgonen. Receptionens öppettider är från 06.00 till 00.00. Skulle gäster ankomma till hotellet innan klockan 08.00 måste de boka en extra hotellnatt. 
Main Road Paje Jambiani, 2484, Tanzania

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor