Autentiskt hotell i Lipari

Grand Hotel Arciduca, Lipari, Lipari, Italien

Deluxerum

Superior-rum

Välkomnande och autentiskt hotell med spa, pool och restaurang på centralt läge i Lipari, nära sevärdheter och uteliv, inklusive frukost eller halvpension och mer

Missa inte

Grand Hotel Arciduca är centralt beläget i det idylliska Lipari på ön med samma namn, som är en del av den vulkaniska ögruppen de Eoliska öarna. Härifrån når du enkelt huvudgatan, marinan, Portinente-stranden och flera av stadens sevärdheter, som till exempel Saint Bartolomeo-katedralen, det arkeologiska museet, den arkeologiska parken samt hamnen. På promenadavstånd från ditt boende finner du även flera restauranger, barer, caféer och lokala butiker. Lipari är den största och mest befolkade av de Eoliska öarna. Den är bland annat känd för sina varma källor och grekisk-romerska termiska bad, men även för snövita sandstränder och vacker natur.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor