Artemis Suites

Santorini, Grekland

Fantastisk utsikt från traditionellt boende i Santorini, inklusive frukost, vin och en spabehandling

Artemis Suites är byggt mitt på den imponerande Calderaklippan och erbjuder en otrolig utsikt över vulkanen och de eldiga Santorinisolnedgångarna. De lyxiga rummen är byggda på traditionellt vis i kykladisk stil och ligger i Megalochori, en vacker och traditionell by mellan Fira (fem minuter bort med bil) och några av öns mest kända stränder.

Artemis Suites, beläget i Megalochori, ligger nära Panagia Episkopi, Red Beach och Museum of Prehistoric Thira. Spendera dagarna med en drink vid poolen, utforska omgivningen, testa någon av spaets magnifika behandlingar eller njut av vad det grekiska köket har att bjuda på.

I vårt erbjudande ingår boende i antingen ett Superior Double Caldera View-rum och kontinental frukost. Dessutom ingår en välkomstflaska vin och frukt vid ankomsten, en 30 minuters spabehandling per person, tidig incheckning och sen utcheckning (vid tillgänglighet) gratis Wi-Fi och parkering samt 10% rabatt på restaurang Artemis a la carte-meny.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor