Vackra vyer på Lanzarote

Arrecife Gran Hotel, Arrecife, Lanzarote, Spanien

Panoramic Sea View-svit

Panoramic Sea View-svit

Modernt hotell vid stranden i Lanzarotes historiska huvudstad, inklusive halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -42% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Femstjärnig vistelse med spa, pool och fantastisk utsikt, nära den vita sandstranden i Arrecife, inklusive halvpension och sparabatt

  • En strandsemester utöver det vanliga: Vid den vita strandkanten i Lanzarotes huvudstad Arrecife reser sig en värld av elegans och bekvämligheter. Med sina sjutton våningar är femstjärniga Arrecife Gran Hotel and Spa den högsta byggnaden på ön och din svit har underbar utsikt.

  • Ta dagen som den kommer: Låt axlarna sjunka, andas in havsbrisen och drick en kaffe på hotellets dygnet runt-öppna café. Ta sedan en simtur i den övertäckta poolen, unna dig en skön massage på hotellets spa och ge dig ut på en shoppingtur eller en upptäcktsfärd i den historiska stadskärnan.

  • Trevliga kvällar i värmen: Vid middagstid vill du nog åka upp till restaurang Altamar högst upp i hotellet och njuta av en god medelhavsinspirerad middag med gott vin, fantastisk panoramautsikt och unik atmosfär. Kvällen avslutas på den coola takterrassen vid poolbaren där det spelas skön musik och serveras cocktails långt efter solens nedgång.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Spa
- Bar
- Pool

Hitta hit

Till Lanzarotes flygplats tar det tio minuter med bil.
Arrefice Gran Hotel, Parque Islas Canarias, s/n, 35500 Arrecife, Las Palmas, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor