Hotell vid havet på Rügens östkust

Aparthotel Königslinie, Sassnitz, Rügen, Tyskland

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Dubbelrum med havsutsikt

Naturskönt läge på Rügen, med bra läge för friluftsaktiviteter, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1 EUR per person och dag tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Naturskönt beläget hotell vid Östersjöns kust på Rügen, nära stranden och flintstensfälten i Neu Mukran, inklusive halvpension och extra förmåner

  • Boende ett stenkast från havet: Hotellet har ett fantastiskt läge, bara 100 meter från vattnet samt en kort promenad från Rügens snövita och finkorniga sandstränder. Njut av att finna avkoppling och ny energi från den saltstänkta havsluften.

  • Aktiv semester i natursköna omgivningar: Rügen har ett naturskönt och orört landskap, med skogar, rapsfält, unika flintstensfält och därtill Tysklands minsta nationalpark. Koppla av med långa härliga vandringar längs med stränder och vandringsleder, eller hyr en cykel för att upptäcka mer på kortare tid.

  • En ö fylld av sevärdheter och kultur: Rügens östra kust är känd för sin historia med fashionabla bad- och kurorter. Ett tips på dagsutflykt är den idylliska staden Binz, där du kan promenera runt och beundra dess eleganta mix av arkitektur från tiden kring förra sekelskiftet.

Faciliteter

- Restaurang

Hitta hit

Hotellet ligger ett stenkast från havet på ön Rügen vid Tysklands östersjökust. Härifrån är det tio minuters bilfärd vardera till Sassnitz järnvägsstation och till färjeläget, där du kan ta färjan över till Trelleborg. Flygplatsen i Heringsdorf når du på två timmar med bil.
Neu Mukran 15, 18546 Sassnitz, Rügen, Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor