Karibisk paradisstrand

Anse Chastanet Resort, Soufriere, St. Lucia, Karibien

Hillside Deluxerum

Hillside Deluxerum

Superior-rum

Upptäck det välkomnande och natursköna Karibien på exklusiv resort mellan strand och regnskog

Anse Chastanet Resort är otroligt vackert belägen, där den ligger på en regnskogsbeklädd bergssluttning på västra sidan av den västindiska paradisön St. Lucia, med utsikt över de två välkända bergstopparna Gros Piton och Petit Piton. Det här är en stor anläggning, som bland annat innefattar över två kvadratkilometer av tropisk regnskog, två osannolikt vackra sandstränder (Anse Chastanet och Anse Mamin) samt delar av ett marint skyddsområde.

Rummen är stora, luxuösa och traditionellt inredda för att hedra landets intressanta och färgstarka kulturarv. Vissa av rummen har man valt att bygga med enbart tre väggar, vilket ger möjlighet för gästen att riktigt låta sig uppslukas av den spektakulära omgivande naturupplevelsen. Här kan man bland annat sysselsätta sig med aktiviteter som cykling, fågelskådning eller vandring. Nere vid stranden erbjuds ett stort urval av spännande vattensporter, inklusive det som antagligen är St. Lucias bästa och mest lättillgängliga snorkling.

Resorten erbjuder ett varierat kulinariskt utbud, som sträcker sig från en avkopplande grillunch på stranden och karibisk fine dining bland trädtopparna, till närproducerade, ekologiska vegetariska delikatesser och egentillverkad choklad från hotellets egna odlingar.

Bra att veta


Vänligen notera att det är ungefär 100 trappsteg upp till delar av hotellet, vilket gör det svårt att ta sig runt för personer med funktionshinder.

Notera också att en serviceavgift på 10 % tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor